Oostereinde 26, Winschoten

Kantine

Feestjes en partijen op de Dollard

line

Feesten en partijen in Winschoten

Gezellig bij de openhaard

 

Kantine

Manege de Dollard beschikt over een ruime en gezellige kantine geschikt voor feesten en partijen. Tijdens de paarden concoursen en evenementen die wij organiseren is de kantine altijd open en kunt u hier terecht voor een hapje en een drankje. De kantine grenst gelijk aan de grote binnen bak en heeft hier op een vrij uitzicht, hier kunt u lekker warm en comfortabel de verrichtingen van de paarden volgen.

Feesten en partijen

Ook voor het organiseren van uw eigen feesten en partijen kunt u terecht in de kantine van manege de Dollard. Heeft U een bruiloft,  verjaardagsfeest of eventueel een bedrijfsfeest onze kantine is geschikt voor feesten tot plusminus 200 personen. Benieuwd naar de mogelijkheden?, neem gerust eens contact met ons op en vraag naar de  mogelijkheden die er zijn en wellicht is dit de locatie die u zoekt.

Cursussen en vergaderingen

U bent op zoek naar een ruimte voor het geven van cursussen van bijvoorbeeld BHV, E.H.B.

Manege de Dollard voor feesten en partijen

Kantine

O ect. ect., onze ruimte is hier bij uitstek geschikt voor. Naast cursussen kunt u bij ons ook terecht voor het houden van ver

gaderingen of meetings, wij informeren u graag over de mogelijkheden..

 

Voor informatie over de activiteiten in de kantine kunt u contact opnemen met:

Guido Swart
06-53176880

line

Nieuws
Manege de Dollard

Springwedstrijden

Manege de Dollard organiseert regelmatig in combinatie met ICW springwedstrijden in Winschoten. Houdt de site in de gaten voor de actuele datums.

Lees meer....