Oostereinde 26, Winschoten

Evenementen

Evenementen organiseren in Winschoten

Manege de Dollard ook voor het organiseren van evenementen kunt u bij ons terecht.

line

 

 

Beurzen en rommelmarkten

Voor het organiseren van evenementen bent u bij ons aan juiste adres. Onze multifunctionele accommodatie is een prima plaats voor het organiseren beurzen en rommelmarkten. Wij beschikken over twee ruime hallen en tevens is de parkeergelegenheid ook geen enkel probleem de manege beschikt over een ruime parkeergelegenheid.

Sportevenementen

Zoekt u een locatie voor uw sportvereniging om bijvoorbeeld in de wintermaanden als het buiten nat en guur is lekker binnen te trainen, ook dat kan bij manege de Dollard. Maar ook het organiseren van bijvoorbeeld een beachvolleybal toernooi of ander sportevenement kan bij ons .

Vaste evenementen op de Dollard

Jaarlijks wordt de midwinterwol beurs gehouden op de manege. Deze beurs is gerelateerd aan alles wat maar met wol te maken heeft. Deze beurs heeft een internationaal tintje met zijn standhouders uit onder anderen Duitsland, Engeland en Nederland. Een gezellige beurs welke elk jaar weer garant staat voor vele bezoekers.

Ook het Open Noord Nederlandse kampioenschap vrij bewegen en springen kan tijdens de selectierondes rekenen op grote publieke belangstelling en deelnemers. Even als de stamboekkeuringen van de KWPN die gehouden worden in Winschoten, ook hier is altijd grote belangstelling voor.

U ziet wel onze accommodatie is multifunctioneel en van alle markten thuis.

 

line

Nieuws
Manege de Dollard

Springwedstrijden

Manege de Dollard organiseert regelmatig in combinatie met ICW springwedstrijden in Winschoten. Houdt de site in de gaten voor de actuele datums.

Lees meer....